Aegiali
Πάρος
Πλοία προς Κυκλάδες
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Aegiali προς Πάρος

Η γραμμή Aegiali Πάρος συνδέει Κυκλάδες με Κυκλάδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Blue Star Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 4 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 3 ώρες 25 λεπτά.

Aegiali Πάρος εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Από Aegiali προς Πάρος Εναλλακτικά Πλοία

Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

 • Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Aegiali προς Πάρος;

  Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Aegiali σε Πάρος είναι περίπου 3h 25m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.
 • Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Aegiali και Πάρος;

  Υπάρχουν 1 φορείς φέριμποτ για Aegiali προς Πάρος και αυτές οι εταιρείες είναι
  • Blue Star Ferries
 • Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Aegiali προς Πάρος;

  Κάντε κράτηση από Aegiali προς Πάρος μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.
 • Μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης στο πλοίο από Aegiali προς Πάρος;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε ως πεζός επιβάτης από Aegiali προς Πάρος με
  • Blue Star Ferries
 • Μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από Aegiali προς Πάρος;

  Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όχημα από Aegiali προς Πάρος με
  • Blue Star Ferries
 • Μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια ζώα στο πλοίο από Aegiali προς Πάρος;

  Ναι, τα κατοικίδια επιτρέπονται στο πλοίο. Ενδέχεται να χρειαστείτε διαβατήριο κατοικίδιων ζώων και άλλα έγγραφα για να πάρετε μαζί σας τον καλύτερο γούνινο φίλο σας. Επί του παρόντος μπορείτε να μεταφέρετε κατοικίδια σε πλοία με
  • Blue Star Ferries

Aegiali Οδηγός

Η Αμοργός αποτελεί μέρος των νησιών των Κυκλάδων, είναι το ανατολικότερο νησί δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα ποίκιλα αρχαία μνημεία της. Η ομορφιά της δεν αρκείται μονάχα στα αρχαία τείχη του νησιού που περιβάλλουν την πόλη της Αρκεσίνης το οποίο είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του νησιού, αλλά διαθέτει επίσης ένα μεγάλο αριθμό αρχαίων πύργων και άλλων λείψανων.

Το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο στα βορειοανατολικά της Χώρας το οποίο χτίστηκε κατά τη δεύτερη χιλιετία για την προστασία μιας θρησκευτικής εικόνας από τους εισβολείς. Η συγκεκριμένη εικόνα παραμένει σε δημόσιους χώρους για προσκύνημα.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά στην ηπειρωτική χώρα και έχει δρομολόγια μεταξύ με τα νησιά Κρήτη, Νάξο, Σύρο, Πάρο, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Δονούσα και την Αστυπάλαια. Τα δύο λιμάνια της Αμοργού είναι τα Κατάπολα και Αιγιάλη. Το ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά σε ένα από αυτά τα λιμάνια διαρκεί περίπου 7 ώρες και 30 λεπτά.


Πάρος Οδηγός

Το ελληνικό νησί της Πάρου είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων και βρίσκεται στο Αιγαίο κοντά στο νησί της Νάξου που είναι περίπου μία ώρα μακριά με το φέρι. Αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό και έχει τη φήμη ενός φιλικού και πολύ φιλόξενου νησιού. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και έχει πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε όπως να πάρετε μέρος σε ένα από τα πολλά θαλάσσια σπορ που προσφέρει. Υπάρχει ακόμα και ο ναός της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής που χρονολογείται από το 326 μ.Χ. και είναι πολύ δημοφιλής με τους τουρίστες. Για έναν χαλαρό τρόπο για να περάσετε τον χρόνο σας στο νησί, υπάρχουν κάποιες χαριτωμένες ταβέρνες μπροστά στη παραλία της Παροικίας, καθώς και μερικές όμορφες παραλίες όπως η Αγία Ειρήνη, ο Φάραγγας και ο Λογαράς.

Το λιμάνι του νησιού είναι στη Παροικία και εξυπηρετεί και συμβατικά και ταχύπλοα πλοία. Τα φέρι γενικά αναχωρούν για τον Πειραιά και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων.


Aegiali προς Πάρος Δρομολόγια πλοίων

Χρονοδιαγράμματα πλοίων μεταξύ 26/02/2024 και 3/3/2024


Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης Διάρκεια Ημέρες ιστιοπλοΐας
Blue Star Ferries 07:00 10:15 3 ώρες 15 λεπτά Τετ
Blue Star Ferries 07:20 10:45 3 ώρες 25 λεπτά Παρ
Blue Star Ferries 08:30 12:00 3 ώρες 30 λεπτά Sat

Πλοία εν πλω

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.