Από Αμπερντίν προς Λέργουικ

Η γραμμή Αμπερντίν Λέργουικ συνδέει Σκωτία με Νησιά Σέτλαντ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο 1 ακτοπλοϊκή εταιρεία για αυτή την γραμμή και λειτουργεί υπηρεσίες, η Northlink Ferries. Η διέλευση λειτουργεί μέχρι και 7 φορές για κάθε εβδομάδα με διάρκεια περίπου 12 ώρες 30 λεπτά.

Αμπερντίν Λέργουικ εν πλω η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί από εποχή σε εποχή να αλλάξει, για αυτόν το λόγο θα σας συμβουλεύαμε να ελέγξετε σε ζωντανή σύνδεση όλες τις πληροφορίες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Αμπερντίν - Λέργουικ Ακτοπλοϊκές Εταιρείες

Μέσος Όρος Τιμών Αμπερντίν Λέργουικ

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή για μια απλή μετάβαση που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο δρομολόγιο Αμπερντίν Λέργουικ με ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Αμπερντίν Οδηγός

Η πόλη toυ 'Γρανιτη' ή ευρέως γνωστή ως Αμπερντήν, βρίσκεται στα βορειοανατολικά του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη Σκωτία. Διαθέτει δυο πανεπιστήμια τα οποία δίνουν ζωντάνια στην πόλη. Η περιοχή έχει επίσης σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία του πετρελαίου της Βόρειας Θάλασσας, παρέχοντας ελικοδρόμιο και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα στον κόσμο.

Η Αμπερντήν έχει μια μεγάλη αμμώδη παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στον ποταμό Dee και τον ποταμό Don. Στα νότια του ποταμού Dee υπάρχουν απόκρημνες βραχώδεις απότομες πλαγιές με βότσαλο και βαθείς όρμους. Η περιοχή είναι καλή για αναρρίχηση και μπορείτε να εντοπίσετε στοιχεία από το γρανίτη που είχαν εξοριστεί στο παρελθόν.

Το λιμάνι της πόλης ξεκίνησε να διαθέτει αλιευτικές υπηρεσίες και στη συνέχεια ακολούθησε τη βιομηχανία του πετρελαίου και τις μηχανότρατες ατμού. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό λιμάνι διαβάσεων προς τη Βαλτική και τη Σκανδιναβία, εξάγοντας λιπάσματα, γρανίτη, και χημικές ουσίες με μεγάλη επιτυχία.