Συχνές Ερωτήσεις

Η βάση δεδομένων μας για τις 'Συχνές Ερωτήσεις' περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις σύμφωνα με τις πιο συχνές ερωτήσεις που έγιναν για ακτοπλοϊκές κρατήσεις και ταξίδια! Κάντε κλικ σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες για να λάβετε τη σχετική απάντηση. Αν το ερώτημά σας δεν απαντηθεί, τότε παρακαλούμε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Επικοινωνήστε μαζί μας

Ταξιδιωτικά έγγραφα

  • Χρειάζομαι διαβατήριο;

    Όταν ταξιδεύετε στο εσωτερικό της χώρας όπου εκδόθηκε το εισιτήριό σας, μια έγκυρη ταυτότητα είναι αρκετή. Για διεθνείς προορισμούς ή αν δεν ταξιδεύετε στη χώρα όπου εκδόθηκε το εισιτήριό σας, τότε πρέπει να έχετε διαβατήριο για να μπορέσετε να ταξιδέψετε.

  • Τι είδους έγγραφα πρέπει να έχω μαζί μου για να μπορέσω να οδηγήσω στο εξωτερικό;

    Όπως απαιτείται από τον νόμο, θα πρέπει να έχετε μαζί σας μια έγκυρη άδεια οδήγησης, άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια οχήματος. Σε ορισμένες χώρες υπάρχουν πιο συγκεκριμένοι κανονισμοί και γι' αυτό σας συμβουλεύουμε να κάνετε κάποιον έλεγχο προτού ταξιδέψετε ώστε να σιγουρευτείτε ότι συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς.

  • Χρειάζομαι βίζα;

    Αυτό θα εξαρτηθεί από την εθνικότητά σας και τη χώρα προς την οποία ταξιδεύετε. Αν ταξιδεύετε σε μια χώρα όπου πιστεύετε ότι απαιτείται βίζα, τότε σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την τοπική πρεσβεία. Η απόκτηση βίζας μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες όποτε καλό είναι να κανονίσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το ταξίδι σας πολύ πιο μπροστά.