Aegiali
Νάξος
Πλοία προς Κυκλάδες
Ανοιχτό Εισιτήριο;?

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Ανοιχτό Εισιτήριο;

Τα ανοιχτά εισιτήρια ισχύουν μέχρι και 12 μήνες από την ημερομηνία κράτησης (διαβάστε τους όρους του εισιτηρίου).

Στοιχεία Ταξιδιού
Αναχώρηση
Με Επιστροφή

Από Aegiali προς Νάξος

Το δρομολόγιο Aegiali Νάξος πραγματοποιεί διελεύσεις μεταξύ Κυκλάδες με Κυκλάδες και λειτουργεί αυτή τη στιγμή από 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες. Η υπηρεσία της εταιρείας Blue Star Ferries λειτουργεί μέχρι 3 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια πλου περίπου 2 ώρες 10 λεπτά ενώ η Small Cyclades Lines υπηρεσία λειτουργεί μέχρι 2 φορές ανά εβδομάδα με διάρκεια από 5 ώρες 5 λεπτά.

Οπότε αυτός είναι ένας συνδυασμός 5 διελεύσεων σε προσφορά ανά εβδομάδα πάνω στο Aegiali Νάξος δρομολόγια μεταξύ Κυκλάδες και Κυκλάδες. Συγκρίνετε τώρα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας.

Από Aegiali προς Νάξος Εναλλακτικά Πλοία

Γιατί να επιλέξετε την Direct Ferries;
category
4412 δρομολόγια και 901 λιμάνια σε όλο τον κόσμο
category
Μας εμπιστεύονται πάνω από 2,5 εκατομμύρια πελάτες
category
Συντονίζουμε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δρομολόγια κάθε χρόνο
category
Ελέγχουμε έως και 1 εκατομμύρια τιμές για τους πελάτες μας καθημερινά

Οι πιο δημοφιλείς ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το δρομολόγιο από Aegiali προς Νάξος;

Ο χρόνος διέλευσης του πλοίου από Aegiali σε Νάξος είναι περίπου 3h 37m. Οι διάρκειες των ταξιδών μπορεί να διαφέρουν από εποχή σε εποχή, γι' αυτό θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε ένα live έλεγχο.

Πόσο κοστίζει το πλοίο από Aegiali προς Νάξος;

Η τιμή του πλοίου Aegiali προς Νάξος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εποχή. Η μέση τιμή ενός πλοίου φέρρι από Aegiali προς Νάξος είναι 31 €. Η τιμή δεν περιλαμβάνει τα έξοδα κράτησης.

Ποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες δραστηριοποιούνται μεταξύ Aegiali και Νάξος;

Υπάρχουν 2 δημοφιλείς ακτοπλοϊκές εταιρείες για Aegiali προς Νάξος. Αυτοί είναι
  • Blue Star Ferries
  • Small Cyclades Lines

Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Aegiali προς Νάξος;

Κάντε κράτηση από Aegiali προς Νάξος μέσω του εργαλείου εύρεσης προσφορών και ελέγξτε τη σελίδα προσφορών μας για να δείτε τις πιο πρόσφατες προσφορές πλοίων φέριμποτ.

Πόσο απέχει το Νάξος από το Aegiali;

Η απόσταση μεταξύ Aegiali και Νάξος είναι περίπου 38 ναυτικά μίλια.

Aegiali Οδηγός

Η Αμοργός αποτελεί μέρος των νησιών των Κυκλάδων, είναι το ανατολικότερο νησί δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα ποίκιλα αρχαία μνημεία της. Η ομορφιά της δεν αρκείται μονάχα στα αρχαία τείχη του νησιού που περιβάλλουν την πόλη της Αρκεσίνης το οποίο είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό του νησιού, αλλά διαθέτει επίσης ένα μεγάλο αριθμό αρχαίων πύργων και άλλων λείψανων.

Το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο στα βορειοανατολικά της Χώρας το οποίο χτίστηκε κατά τη δεύτερη χιλιετία για την προστασία μιας θρησκευτικής εικόνας από τους εισβολείς. Η συγκεκριμένη εικόνα παραμένει σε δημόσιους χώρους για προσκύνημα.

Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά στην ηπειρωτική χώρα και έχει δρομολόγια μεταξύ με τα νησιά Κρήτη, Νάξο, Σύρο, Πάρο, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Δονούσα και την Αστυπάλαια. Τα δύο λιμάνια της Αμοργού είναι τα Κατάπολα και Αιγιάλη. Το ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά σε ένα από αυτά τα λιμάνια διαρκεί περίπου 7 ώρες και 30 λεπτά.


Νάξος Οδηγός

Η Νάξος είναι ένα ελληνικό νησί που βρίσκεται στο Αιγαίο και ανήκει στις Κυκλάδες. Το νησί έχει μια πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία και έχει περάσει από τα χέρια διαφόρων κατακτητών κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, συμπεριλαμβανομένων των Βυζαντινών, των Φράγκων και των Βενετών, με όλους τους να έχουν αφήσει το σημάδι τους στο νησί. Το νησί έχει μια ακμάζουσα αγροτική οικονομία χάρη στην εύφορη γη και οι επισκέπτες θα δουν και ελαιώνες και αμπελώνες.
Δημοφιλής πόλος έλξης στο νησί, εκτός από τις όμορφές του παραλίες, είναι το Ενετικό Κάστρο που βρίσκεται στη Χώρα. Επίσης δημοφιλή είναι τα χωριά του νησιού με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι το Φιλώτι που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Ζας και η Απείρανθος, στις υπώρειες του όρους Φανάρι. Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να περάσετε την ώρα σας στο νησί είναι να ακολουθήσετε ένα από τα πολλά μονοπάτια και να πάτε για πεζοπορία στα βουνά.

Το λιμάνι του νησιού βρίσκεται στη Χώρα. Από το λιμάνι τα φέρι αναχωρούν για τον Πειραιά (στην Αθήνα) και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων.


Aegiali προς Νάξος Δρομολόγια πλοίων

Χρονοδιαγράμματα πλοίων μεταξύ 15/07/2024 και 21/7/2024


Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης Διάρκεια Ημέρες ιστιοπλοΐας
Small Cyclades Lines 08:00 13:05 5 ώρες 5 λεπτά Τετ, Παρ, Ήλιος
Blue Star Ferries 19:50 22:00 2 ώρες 10 λεπτά Τρίτη, Πέμ, Sat, Ήλιος

Πλοία εν πλω

Εξυπηρέτηση Πελατών

Επισκεφθείτε τη σελίδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι με πλοίο, τις Συχνές Ερωτήσεις μας και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια σχετικά με την κράτησή σας.