Ακτοπλοϊκή Κράτηση για Κυλλήνη

Το λιμάνι Κυλλήνη σε Η Ελλάδα εξυπηρετεί ένα αριθμό ακτοπλοϊκών δρομολογίων προς Πόρος (Η Κεφαλονιά) & Ζάκυνθος. Με μια επιλογή από 12 Καθημερινά Δρομολόγια, το λιμάνι Κυλλήνη συνδέει Η Ελλάδα με Η Κεφαλονιά & Ζάντε Ζάκυνθος.

Η διάρκεια των δρομολογίων κυμαίνεται από 1 ώρα 15 λεπτά προς Ζάκυνθος μέχρι 1 ώρα 30 λεπτά προς Πόρος (Η Κεφαλονιά).

Αν και μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περίληψη σε αυτήν τη σελίδα, τα δρομολόγια μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή και γι' αυτό θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε να δείτε τις ώρες απόπλου και τις τιμές στην Κυλλήνη αναζήτηση εισιτηρίου.

Κυλλήνη Χάρτης για Λιμάνι

Κλικ Για Χάρτη

Κυλλήνη Δρομολόγια Πλοίων

  • Levante Ferries
    • 5 Καθημερινά Δρομολόγια 1 ώρα 30 λεπτά
    • Αποκτήστε τιμή
  • Levante Ferries
    • 7 Καθημερινά Δρομολόγια 1 ώρα 15 λεπτά
    • Αποκτήστε τιμή

Κυλλήνη Οδηγός

Η Κυλλήνη είναι μια παραθαλάσσια πόλη με πάνω από χίλιους κατοίκους και ανήκει στον Δήμο Κάστρου-Κυλλήνης, στην Ελλάδα. Η Κυλλήνη που βρίσκεται προς τη μεριά του Ιονίου Πελάγους, μοιάζει με τα περισσότερα παραθαλάσσια θέρετρα στην Ελλάδα με τις εκπληκτικές της παραλίες και τις υψηλές της θερμοκρασίες. Εκτός από τα ιαματικά λουτρά της Κυλλήνης που αποτελούν ένα σημαντικό αξιοθέατο, η πόλη διαθέτει τη μεγαλύτερη παραλία στη δυτική Πελοπόννησο.

Πέρα από τη παραλία, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τη γραφική ύπαιθρο που περιβάλλεται από διάφορα ιστορικά σημεία, έναν ιδανικό τρόπο για να περάσετε οικονομικά τη μέρα σας. Το μεγαλύτερο ιστορικό κτίριο είναι το κάστρο Χλεμούτσι, που αποτελείται από το κυρίως κάστρο, που είναι ένα εξαγωνικό κτίσμα γύρω από μια εσωτερική αυλή. Η πόλη απέχει περίπου 40 λεπτά με το αμάξι από τη φημισμένη Αρχαία Ολυμπία, ένα τόσο ενδιαφέρον μέρος που αξίζει να ξεκινήσετε νωρίς το πρωί για να τη θαυμάσετε.

Η μετακίνηση γύρω από τη πόλη είναι σχετικά εύκολη, και υπάρχει ένας σιδηροδρομικός σταθμός που βρίσκεται κοντά στην καρδιά της πόλης. Το κέντρο της πόλης είναι σχετικά μικρό και εύκολα μπορείτε να κινηθείτε με τα πόδια, αν και είναι ίσως καλύτερα να πάρετε ταξί για να πάτε στο λιμάνι. Υπάρχουν λίγα καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι για τις άλλες περιοχές της Ελλάδας. Όλα τα δρομολόγια είναι σχετικά σύντομα, με μέσο όρο διάρκειας λίγο πιο πάνω από μία ώρα και παρέχονται από την Kefalonian Lines και την Ionian Group.