Holland Norway Lines

Η Holland Norway Lines είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ακτοπλοϊκών γραμμών στην Ευρώπη και ανταποκρίνεται στο ομώνυμο της καθώς είναι η πρώτη σύνδεση με κρουαζιερόπλοιο μεταξύ Ολλανδίας και Νορβηγίας.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει πολύ από την έναρξή της το 2020, με τη φιλοδοξία να μεταφέρει περισσότερους από 100.000 επιβάτες από το Eemshaven στο Kristiansand κάθε

χρόνο. Η HNL έχει γραφεία σε όλη την Ολλανδία και τη Νορβηγία, απασχολώντας πάνω από 200 μέλη του προσωπικού τόσο στα πλοία τους όσο και στην ξηρά.

Αυτή η αναπτυσσόμενη ακτοπλοϊκή γραμμή παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο πλοίο στον στόλο της. Το Romantika είναι ένα εντυπωσιακό σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο ναυλωμένο από την Tallink Silja Line. Με μήκος 632 πόδια, το σκάφος μπορεί να μεταφέρει τεράστιο αριθμό επιβατών και οχημάτων από την Ολλανδία στη Νορβηγία σε γρήγορη διάρκεια.

Με τα πάντα, από εστιατόρια με μπουφέ έως πολυτελείς σάουνες, το Romantika διαθέτει εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν και τους 1.500 επιβάτες του, όπως κοκτέιλ μπαρ, καφετέριες, στοές και εμπορικά κέντρα χωρίς φόρους που πωλούν τις αγαπημένες σας επωνυμίες. Πάνω απ 'όλα, κάθε επιβάτης έχει εγγυημένη μια ευρύχωρη ιδιωτική καμπίνα για να κάνει το ταξίδι ακόμα πιο ξεκούραστο.

Στην directferries.co.uk μπορείτε να βρείτε δρομολόγια, ναύλους και να κάνετε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Holland Norway Lines.

Χρησιμοποιήστε directferries.gr για να βρείτε Holland Norway Lines δρομολόγια, ναύλα και κρατήσεις Holland Norway Lines εισιτηρίων. Ψάχνετε τις χαμηλότερες τιμές για τον προορισμό σας; Μην ανησυχείτε, ψάχνουμε και εμείς τις καλύτερες τιμές για εσάς Holland Norway Lines με εναλλακτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Λιγότερα

Όλα τα Holland Norway Lines δρομολόγια