Ακτοπλοϊκες Εταιρείες Πειραιάς - Χανιά

date7 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
clock8 ώρες 30 λεπτά διάπλους

Πλοία από Πειραιάς προς Χανιά

Συγκρίνετε και βιβλίο Πειραιάς Χανιά ιστιοπλοΐα ακτοπλοϊκό εισιτήριο σας από Ελλάδα σε Κρήτη τώρα με directferries.gr και να είστε βέβαιοι για να αποθηκεύσετε για το ταξίδι σας!

Δείτε τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των Πειραιάς σε Χανιά ferries εξασφαλίζοντας θα έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή για την πορθμειακή γραμμή σας. Εάν υπάρχει διαθέσιμη μια εναλλακτική διαδρομή που μπορεί να σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε περισσότερα τότε εμείς θα σας δώσουμε την τιμή για αυτό πάρα πολύ.

Απλά επιλέξτε τη χώρα αναχώρησης και στη συνέχεια Πειραιάς Χανιά ή σε άλλη διαδρομή αν προτιμάτε ακολουθούμενο από τον αριθμό των επιβατών που ταξιδεύουν με το πλοίο και πατήστε αναζήτηση!

Μέσος όρος Πειραιάς Χανιά Τιμές

Οι τιμές που εμφανίζονται αντιπροσωπεύουν την μέση τιμή απλής μετάβασης που καταβάλλεται από τους πελάτες μας. Η πιο κοινή κράτηση στο Πειραιάς Χανιά διαδρομή είναι ένα αυτοκίνητο και 2 επιβάτες.

Πειραιάς Χανιά Ferry οδηγός

Το Πειραιάς Χανιά πορθμείο διαδρομή συνδέει Ελλάδα με Κρήτη. Σήμερα υπάρχει μόνο η εταιρεία 1 πορθμείων που λειτουργούν αυτή την υπηρεσία πορθμείων, Anek Superfast. Η διάβαση λειτουργεί μέχρι 7 φορές το καθένα εβδομάδα με διάρκεια πλου από περίπου 8 ώρες 30 λεπτά.

Πειραιάς Χανιά Διάρκειες ιστιοπλοΐα και η συχνότητα μπορεί να μεταβάλλεται από εποχή σε εποχή και έτσι θα σας συμβούλευα να κάνει μια ζωντανή επιταγή για να πάρει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες.

Εναλλακτικά Πλοία από Πειραιάς προς Χανιά

Πειραιάς - Ηράκλειο με Minoan Lines - 11 Εβδομαδιαία Δρομολόγια / 7 ώρες διάπλους
Πειραιάς - Σητεία με Anek Lines - 1 Εβδομαδιαία Δρομολόγια / 19 ώρες 40 λεπτά διάπλους
Πειραιάς - Ηράκλειο με Anek Superfast - 7 Εβδομαδιαία Δρομολόγια / 9 ώρες διάπλους
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Πλοία από Ελλάδα προς Κρήτη.
© Direct Ferries Ltd