Η εταιρεία Blue Star Ferries πραγματοποιεί έναν μεγάλο αριθμό δρομολογίων που ενώνουν την ηπειρωτική Ελλάδα με τον τεράστιο αριθμό των νησιών της.

Τα ηπειρωτικά λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και της Θεσσαλονίκης ενώνονται με την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας πραγματοποιούνται από την ομοθυγατρική εταιρεία της Blue Star Ferries, τη Superfast Ferries. Υπάρχει μια διαθέσιμη έκπτωση 10% στα εισιτήρια της Blue Star Ferries, όταν αυτά συνδυάζονται με εισιτήρια της Superfast Ferries Adriatic.

Μόλις επιβιβαστείτε στα πλοία της Blue Star Ferries, θα συνειδητοποιήσετε ότι η φιλοξενία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας. Από το ζεστό καλοσώρισμα που θα σας δώσει το πλήρωμα μέχρι την ταχύτητα με την οποία θα νιώσετε άνετα στο περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι χώροι έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Όταν έρθει η ώρα να αποσυρθείτε στην καμπίνα σας, είτε είναι μονόκλινη, δίκλινη, τρίκλινη ή τετράκλινη, εξωτερική ή εσωτερική, θα δείτε ότι έχει δοθεί προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Κλιματισμός, ιδιωτικό τηλέφωνο, ηχοσύστημα, τουαλέτα και ντουζ, όλα εργονομικά σχεδιασμένα, για να κάνουν τη διαμονή σας πιο ευχάριστη.

Με την directferries.gr μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια της εταιρείας Blue Star Ferries, να κάνετε κρατήσεις ή να ψάξετε online για τιμές και εισιτήρια.


Blue Star Ferries

Διαδρομές της Blue Star Ferries

Ελλάδα < > Δωδεκάνησα

4 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
9 ώρες 20 λεπτά διάπλους
3 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
10 ώρες διάπλους
2 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
23 ώρες 10 λεπτά διάπλους
11 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
8 ώρες 30 λεπτά διάπλους
3 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
8 ώρες 40 λεπτά διάπλους
1 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
9 ώρες 45 λεπτά διάπλους
2 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
13 ώρες 10 λεπτά διάπλους
3 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
7 ώρες 30 λεπτά διάπλους
10 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
11 ώρες 40 λεπτά διάπλους
2 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
14 ώρες 40 λεπτά διάπλους
2 Εβδομαδιαία Δρομολόγια
16 ώρες 30 λεπτά διάπλους

Ελλάδα < > Κρήτη

Ελλάδα < > Κυκλάδες

Ελλάδα < > Λέσβος

Ελλάδα < > Νησιά του Αιγαίου

Πλοία εντός Δωδεκάνησα

Κυκλάδες < > Δωδεκάνησα

Πλοία εντός Κυκλάδες

Νησιά του Αιγαίου < > Λέσβος

Blue Star Ferries Εναλλακτικά δρομολόγια κι εταιρείες

© Direct Ferries Ltd